Voor opdrachtgevers

Wat we doen doen we goed

Met een vast team bemiddelen we al ruim 20 jaar kandidaten naar banen in de zakelijke dienstverlening. De duizenden gesprekken met potentials geven ons een goed inzicht in wensen en verwachtingen van kandidaten. En omdat we ook de opdrachtgevers goed kennen zijn onze bemiddelingen succesvol.

Gedegen procedure

Luisteren naar kandidaten maar ook een goede check op de feiten en altijd onderzoek naar achtergrond en het nabellen van referenties. Kunnen vertrouwen op onze expertise, dat is wat wij opdrachtgevers bieden.

Mobiliteit en outplacement

Ervaring in verbeteringstrajecten en gedegen begeleiding bij outplacement is ook wat u bij van ons mag verwachten. In een serie van gesprekken begeleiden wij uw medewerker naar een veranderende attitude dan wel een andere baan.

Flexibele oproepkrachten

Heeft u het druk, is uw vaste secretaresse ziek?
Binnen 1,5 uur na uw telefoontje kunnen wij u helpen aan een goede secretaresse! Wij werken met een poel van rechten studenten die beschikken over een uitstekende taalvaardigheid in Nederlands en Engels en kunnen snel en foutloos dictaten uitwerken en stukken opmaken, telefoon beantwoorden en andere secretariële werkzaamheden.
Veel van onze opdrachtgevers maken hier inmiddels gebruik van, en zijn hier erg tevreden over.

Outplacement
In het geval van functioneren dat verbeterd kan of moet worden, bieden de gesprekken voor werknemers een goede basis om weer eens naar eigen kwaliteiten en prestaties te kijken. Dat leidt tot zelfreflectie en verbeterpunten. En meer motivatie en inzet. Dit proces wordt vaak ondersteund door een compacte, heldere competentietest die als leidraad dient voor de gesprekken.

Uw medewerker verliest haar baan, en nu?

Niet altijd te vermijden en altijd ingrijpend. U moet een of meerdere werknemers ontslaan, of ‘laten gaan’ maar het resultaat is hetzelfde. Dat bericht kan niet worden verzacht, veel belangrijker is de weg naar een nieuwe baan.

Meddo is sterk in het bieden van dit pad tegen voor u zeer redelijke tarieven. Praktijkgericht en effectief. CV opbouw, selectie van potentiële bedrijven, sollicitatietraining, gespreksvoorbereiding en het meest belangrijke: acquisitie voor de kandidaat. Zo is de kans op een passende baan binnen redelijke termijn optimaal!

Nieuwsgierig? Bel mij Cornelia van der Weijden 020-463 77 77.