Privacyverklaring Meddo Professionals bv

Meddo Professionals bv, gevestigd aan Weesperzijde 86 1091EK  Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

meddo.nl
Weesperzijde 86
1091EK  Amsterdam
020 463 77 77

Persoonsgegevens die wij verwerken

Meddo Professionals bv verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

(Categorie) persoonsgegevens Bewaartermijn Reden bewaartermijn
Voor- en achternaam 1 jaar Om na sollicitatie contact op te kunnen nemen over eventuele vacatures.
E-mailadres ,, ,,
Telefoonnummer ,, ,,
CV ,, ,,

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via cvanderweijden@meddo.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Categorie persoonsgegevens Reden verwerking
Voor- en achternaam Contact opnemen
Telefoonnummer Contact opnemen
E-mailadres Contact opnemen / mailings versturen (in het geval van nieuwsbriefinschrijvingen)
Woonplaats Eventuele reistijd inschatten
Geboortedatum Vaststellen identiteit. Bepalen levensfase.
Persoonsgegevens die op je cv staan wanneer je deze instuurt, zoals adresgegevens, opleidingen en werkervaring, etc. Contact opnemen/ sollicitatie beoordelen

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Meddo Professionals bv verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Meddo Professionals bv analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Meddo Professionals bv volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Meddo Professionals bv neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Meddo Professionals bv) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Meddo Professionals bv bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens.

  • Uw e-mailadres dat gebruikt wordt om u onze nieuwsbrieven te kunnen versturen bewaren wij voor zolang u met het e-mailadres hiervoor bent ingeschreven.


Meddo Professionals bv verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Meddo Professionals bvblijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Delen van persoonsgegevens met derden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Meddo Professionals bv gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Meddo Professionals bv gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

  • Meddo Professionals bv heeft met Google een bewerkersovereenkomst gesloten;
  • Meddo Professionals bv heeft het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd;
  • Meddo Professionals bv heeft ‘gegevens delen’ uitgezet;
  • Meddo Professionals bv maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Op deze website worden ook cookies geplaatst. Een overzicht van deze cookies:

 

Cookie-namen Type cookie Eerste of derde partij Kan worden geblokkeerd Sessie of aanhoudend? Vervaldatum Doel

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Meddo Professionals bv en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen hieronder aanvragen. Meddo Professionals bv wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hier onder kun u een verzoek indienen om uw persoonlijke data verzameld door deze website toegezonden te krijgen per e-mail.




Hier onder kun u browsen door de services die uw persoonlijke data verzamelen op deze website. Vink de services af door wie u vergeten wilt worden. Dit zet een verzoek in gang naar de website admin. U zult per e-mail op de hoogte worden gesteld zodra het verwerkt is.
Gravity Forms
Gravity Forms verzamelt data ingevoerd door gebruikers in formulieren
WP Comments
WordPress Comments is data ingevoerd door gebruikers in comments
WordPress Posts
WordPress posts auteur data
WP Job Manager
WP User Data
WordPress gebruikersdata opgeslagen als gebruiker metadata in database
Hier onder kun u een verzoek indienen aan de admin om uw data te rectificeren. Voer in wat u gerectificeerd wilt hebben. U zult op de hoogte worden gebracht per e-mail zodra dit verwerkt is.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Meddo Professionals bv neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via cvanderweijden@meddo.nl. Meddo Professionals bv heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.