Over coaching en loopbaanadvies

Coaching
Coaching is een hip woord voor een goed gesprek over je werk en hoe dat werk zich verhoudt met de andere pijlers in je leven: relatie, gezin, hobby en eigen ontwikkeling. Vroeg of lat sijpelen er vragen naar boven of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt of het besef dat de keuzes die je hebt gemaakt niet de juiste waren. En daar moet je iets mee.

Goed gesprek

Een gesprek met een buitenstaander kan je helpen zaken helder te krijgen. Want de juiste vragen stellen is een van de belangrijkste zaken in je leven. Het is niet altijd WAT maar veel meer het HOE. Soms zijn meerdere gesprekken nodig omdat het om processen gaat. Een serie van besluiten die elke voor zich consequenties hebben. Nieuwe informatie moet je verwerken en ideeën zullen zich vormen. Meddo is een goede gesprekspartner. Omdat we de ervaring hebben, maar vooral omdat we ons werk met aandacht doen.

En hoe weten jullie dat zo zeker?

Dertig procent van onze kandidaten komt bij Meddo omdat zij zelf goede ervaringen hebben of omdat vrienden, collega’s of leidinggevenden hen hebben getipt. Wij doen geen grote campagnes op social media of op tv, maar we doen wat we beloven. Meer dan twintig jaar ervaring in dit vak helpt natuurlijk ook.